Update van 6 april 2020

De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond heeft in een noodverordening op 30 maart besloten om een algeheel verbod in te stellen op recreatief verblijf op campings, recreatieparken en jachthavens. Dit besluit heeft dus betrekking op recreatief nachtverblijf én dagverblijf. 

De noodverordening is van kracht voor onbepaalde tijd. Zodra er ruimte of noodzaak is om deze aan te passen zal de gemeente/veiligheidsregio dit aan de recreatiesector kenbaar maken.

- Antwoord op veel gestelde vragen - website Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond 

- Toelichting op verordening - website gemeente Goeree-Overflakkee

De bovenstaande verordening en de coronamaatregelen van het Rijk (tot vooralsnog 28 april) leiden tot het volgende: 

Ridderstee Ouddorp Duin 
Het vakantiepark is gesloten. 

Dagverblijf/dagbezoek
Op basis van de noodverordening is dagverblijf op recreatieparken en campings niet toegestaan. Eigenaren en huurders mogen ook geen onderhoud meer plegen aan hun recreatieverblijf en/of tuin. Alleen voor beheerder/eigenaar (onze medewerkers) is noodzakelijk onderhoud toegestaan.

Bistro en speelvoorzieningen
De faciliteiten op onze parken, zoals bistro, (binnen)speeltuinen en zwemvijver, zijn vooralsnog tot 28 april gesloten en/of niet beschikbaar.  

Receptie
Voor contact met de receptie bij voorkeur mailen óf - indien niet mogelijk - telefonisch contact opnemen. De receptie is voorlopig alleen op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 – 17:00 uur. Liever geen fysiek bezoek aan het receptiegebouw. 

Wij verwachten dat onze gasten, onze bezoekers en onze (toe)leveranciers kennisnemen van onze maatregelen en onze instructies opvolgen.

Stay safe, stay home!