Concert at Sea is hét evenement van de Brouwersdam. Dit jaarlijks terugkerende evenement is een meerdaags muziekfestival aan de Noordzee. Dansen aan zee met een ondergaande zon, waan u uzelf al in deze gedachte? Wellicht combineert uw verblijf op Ridderstee Ouddorp Duin met een bezoek aan het muziekfestival. Een uitstekende keuze! 

Hierbij wat praktische informatie: 

Pendelbussen 

Het festivalterrein ligt op fietsafstand van Ridderstee Ouddorp Duin, maar er rijdt ook een special CAS-pendeldienst. Op vrijdag en zaterdag rijdt er een bus van Concert at Sea tussen het festivalterrein en de bushalte bij Vakantiepark De Klepperstee (500 meter). De organisatie heeft een beperkt aantal losse pendelbuskaarten beschikbaar. Die kaarten dient u zelf te bestellen op de website van Concert at Sea vóór 26 juni aanstaande.

 
CAS
 
CAS
 

Op het park 

De woningen op Ridderstee Ouddorp Duin zijn niet te boeken in combinatie met een CAS-arrangement (verblijf + toegang). Op de website van Concert At SEA is nog wel mogelijkheid om op een wachtlijst te worden gezet voor toegangskaarten. Klik hier voor meer informatie.  

Incheck/uitcheck
Ook tijdens Concert At Sea geldt de reguliere inchecktijd vanaf 15:30 uur en uitchecktijd van 10:00 uur. Eerder inchecken is soms mogelijk. Dit is afhankelijk van de schoonmaakplanning op die dag. Hier zijn geen rechten aan te ontlenen. 

Bistro 

Naast de reguliere broodjesservice biedt Bistro Skål op het naastgelegen Vakantiepark De Klepperstee op vrijdag, zaterdag en zondag een speciaal CAS-ontbijt om mee te nemen. De broodjes én het ontbijt zijn in de week van Concert at SEA eenvouding online te reserveren. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is de bistro geopend van 10:00 tot 20:00 uur. Tussen 11:00 en 17:00 uur is er CAS-lunch (vlees, vis of vega). Vanaf 17:00 tot 19:30 uur is de keuken geopend voor diner a la carte of het afhalen van snacks en pizza's. 

Nachtrust

Normaal gesproken houden wij op Ridderstee Ouddorp Duin een nachtrust aan, vanaf 23:00 uur. Tijdens het festival vragen wij de bezoekers van Concert at Sea om bij terugkeer van het festival rekening te houden met de omgeving en hun mede-gasten. Tegen 01:30 uur is een volledige nachtrust weer gewenst. In de avond en nacht is extra beveiliging op en rond het park aanwezig. 

 

Nog vragen?!

Heeft u nog vragen of opmerkingen over een verblijf tijdens Concert at SEA? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0187-68533 of via mail: hallo@ridderstee.nl