Concert at Sea is hét evenement van de Brouwersdam. Dit jaarlijks terugkerende evenement is een meerdaags muziekfestival aan de Noordzee. Dansen aan zee met een ondergaande zon, waan u uzelf al in deze gedachte? Wellicht combineert uw verblijf op Ridderstee Ouddorp Duin vanaf 27 juni met een bezoek aan het muziekfestival. Een uitstekende keuze! Voor het festival zijn momenteel nog zeer beperkt kaarten beschikbaar. Koop alleen kaarten via de officiële website van Concert at SEA.

Hierbij wat praktische informatie: 

Pendelbussen 

Het festivalterrein ligt op fietsafstand van Ridderstee Ouddorp Duin, maar er rijdt ook een special CAS-pendeldienst. Op donderdag, vrijdag en zaterdag rijdt er een bus van Concert at Sea tussen het festivalterrein en de bushalte bij Vakantiepark De Klepperstee (500 meter). De organisatie heeft een beperkt aantal losse pendelbuskaarten beschikbaar. Die kaarten dient u zelf te bestellen (voor 11 juni) op de website van Concert at Sea.

Op het park 

De woningen op Ridderstee Ouddorp Duin zijn niet te boeken in combinatie met een CAS-arrangement (verblijf + toegang). U dient dus zelf een festivalkaartje aan te schaffen via de organisatie van Concert At SEA. Er zijn alleen nog kaartjes voor de donderdag beschikbaar. De vrijdag en zaterdag zijn uitverkocht.  

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15:30 uur inchecken. Helaas is niet mogelijk om vroeger in te checken. Hou daar bij uw planning voor de dag alvast rekening mee. TIP: vraag eventueel naar mogelijkheden om - bij beschikbaarheid - een dag extra uw vakantiehuis te reserveren.  

Normaal gesproken houden wij op Ridderstee Ouddorp Duin een nachtrust aan, vanaf 23:00 uur. Tijdens het festival vragen wij de bezoekers van Concert at Sea om bij terugkeer van het festival rekening te houden met de omgeving en hun mede-gasten. Rond 01:30 uur is een volledige nachtrust weer gewenst. In de avond en nacht is extra beveiliging op en rond het park aanwezig. 

Bistro 

De bistro op Vakantiepark De Klepperstee (naast Ridderstee) heeft tijdens Concert at SEA aangepaste openingstijden (10:00 - 19:30 uur) en een speciale CAS-menukaart op donderdag, vrijdag en zaterdag. 


Broodjesservice 
Naast de reguliere broodjesservice heeft de bistro op donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagochtend ook een CAS-ontbijtbox (takeaway) voor 8,- euro per persoon. In de ontbijtbox zitten o.a drie verschillende broodjes, fruit, een gekookt eitje, beleg etc. De boxen of broodjes zijn vanaf 08:15 uur af te halen. Bestellen kan alleen online, in de week van Concert at Sea zelf. 

 

Nog vragen?!

Heeft u nog vragen of opmerkingen over een verblijf tijdens Concert at SEA? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0187-685333 of via mail: hallo@ridderstee.nl

 
 

Contact

Het contactformulier voor vragen of opmerkingen voor Ridderstee Ouddorp Duin.

Voorzieningen

Bekijk de voorzieningen van Ridderstee Ouddorp Duin. Wees optimaal voorbereid voor een welverdiende vakantie in een van onze luxe villa's aan zee.