• Uw droomplek aan zee
  • Op de grens van Zuid-Holland en Zeeland
  • Luxe en duurzame vakantiehuizen

Strandvakantie in Nederland op een luxe vakantiepark

Voor zon, zee en strand hoeft u echt niet af te reizen naar Zuid-Europa. Nee hoor, bij Ridderstee Ouddorp Duin beleeft u 'gewoon' een strandvakantie in Nederland. Ons nieuwe vakantiepark ligt op nog geen kilometer afstand van het brede Noordzeestrand. Extra fijn: de stranden bij Ouddorp behoren tot de schoonste én zonnigste van Nederland. Een ideale plek voor een luxe strandvakantie dus! Ridderstee Ouddorp Duin is met haar stijlvolle, grote en duurzame vakantiehuizen uw nieuwe droomplek aan zee. Wist u dat ons park zich bevindt op het eiland Goeree-Overflakkee, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland? Het beste van twee werelden tijdens uw strandvakantie in Zeeland én Zuid-Holland. 

 

✔️ Veilig en eenvoudig online boeken
✔️ Geen onverwachte kosten

Luxe strandvakantie in Ouddorp 

Eigentijds vakantie vieren, dat doet u tijdens uw (last minute) strandvakantie in Nederland bij Ridderstee Ouddorp Duin. U verblijft bij ons in een super de luxe strandhuis voor maximaal 10 personen. De woningen zijn zeer compleet ingericht met onder andere stijlvol meubilair, moderne badkamers met regendouche en een houten vlonder met een schaduwdoek. Tijdens uw strandvakantie in Nederland in een huisje bij ons haalt u buiten naar binnen! De woningen passen met hun natuurlijke materialen en grote raampartijen namelijk perfect in het oude duinlandschap van Ouddorp. Voor wie écht een luxe strandvakantie in Nederland wil beleven, kiest voor een vakantiehuis in Ouddorp met een houtkachel, wijnkoelkast, sunshower én loungeset.

 

Duurzame vakantiewoningen

Onze woningen zijn aardgasvrij en de zonnepanelen op een veld verderop leveren groene stroom.

900 meter van het Noordzeestrand

Wandelpaden leiden u rechtstreeks naar een van de zonnigste plekjes van Nederland: het strand van Ouddorp.

Watersport walhalla

De Brouwersdam en het Grevelingenmeer liggen op slechts 5 minuutjes rijden met de auto.

 

Drie tips voor uw strandvakantie in Nederland

Zonnen, zwemmen en cocktails drinken, dat is waarschijnlijk waar u aan denkt bij een strandvakantie in Zeeland en Zuid-Holland. Toch is er veel meer te doen bij Ridderstee Ouddorp Duin. Het park zelf beschikt niet over faciliteiten, maar met Vakantiepark Klepperstee en Strandplein Ouddorp Duin om de hoek is dit ook niet nodig. 

🐚 Ouddorpse stranden

Gaat u (last minute) op strandvakantie in Nederland? Logischerwijs bezoekt u dan het strand! De beroemde stranden in Ouddorp zijn schoon en breed en er zijn leuke strandpaviljoens te vinden. Een bron van positieve energie! Sla uw handdoek uit op een fotogeniek zandstrand met genoeg plek voor iedereen.

🌊 De Brouwersdam

Voor een geheel andere ervaring tijdens uw luxe strandvakantie rijdt u naar de Brouwersdam. Aan de ene kant de zee, aan de andere kant een meer: een unieke surfspot. Maar ook zeilen of suppen zijn leuke activiteiten bij de Brouwersdam. Altijd leven in de brouwerij op deze unieke plek op slechts 5 minuten van Ridderstee Ouddorp Duin.

🍨 Strandplein Ouddorp Duin

De beste plek om even te relaxen. Moet ook kunnen tijdens uw strandvakantie in Nederland, toch? Net achter het strand en de duinen en vlak bij ons park vindt u Ouddorp Duin. Een gezellig strandplein omringd met winkels, een fietsverhuur, restaurant, ijssalon, theater, binnenspeeltuin en speelduin. 

 
 
 

Veelgestelde vragen over een strandvakantie in Nederland

✨ Waar boek ik een luxe strandvakantie in Nederland? 

Dat doet u bij Ridderstee Ouddorp Duin! De luxe vakantiewoningen zijn compleet ingericht met onder andere stijlvol meubilair, moderne badkamers met regendouche en een prachtige houten vlonder. De extra luxe woningen beschikken nog over een houtkachel, wijnkoelkast, sunshower, dubbele regendouche en een loungeset op het terras. 

🐩 Wat is een geschikt vakantiehuis voor een strandvakantie in Nederland met de hond? 

Bij Ridderstee Ouddorp Duin begrijpen we maar al te goed dat uw gezin niet compleet is zonder uw hond. Daarom is uw trouwe viervoeter van harte welkom op ons vakantiepark aan de Nederlandse kust. De vakantiehuizen van Ridderstee Ouddorp Duin zijn schitterend gelegen, op slechts 900 meter van het strand. Struin samen door de duinen en langs de Noordzeekust en ontdek Zeeland en Zuid-Holland.

🧒🏼 Welk vakantiepark is geschikt voor een strandvakantie in Nederland met kinderen?

Ridderstee Ouddorp Duin bevindt zich vlak bij het strand en de zee, dus uw kinderen vermaken zich zeker weten. Maar dankzij de faciliteiten op het naastgelegen kindvriendelijke Vakantiepark De Klepperstee, waar u als gast van Ridderstee Ouddorp Duin gebruik van maakt, vermaken zij zich opperbest. Wat dacht u van zwemmen in een natuurlijke zwemvijver, een animatieprogramma en diverse speeltuinen?!