Hieronder geven wij een overzicht van de meest gestelde vragen. Mocht u vraag er niet tussen staan, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen (0187-685333) of een berichtje sturen.


Bijzonderheden 2020
 

 • Waarom krijg ik een bouwkorting?

Het park wordt in verschillende fases gebouwd. Vorig jaar is de bouw begonnen van de 2e en 3e fase. Tot en met juni 2020 is daarom sprake van een zogenoemde bouwkorting. 
 

 • Wanneer zijn er bouwwerkzaamheden?

De werkzaamheden voor de tweede en derde fase zijn aan andere kant van het park (overzijde van grote waterpartij). De bouwactiviteiten kunnen in intensiviteit en periode verschillen. Uiteraard wordt geprobeerd de overlast beperkt te houden. Op feest(zon)dagen, in avond- en nachtelijke uren zijn er geen bouwactiviteiten.


Algemene vragen

 

 • Waar kan ik de plattegrond vinden?

De plattegrond van het vakantiepark is hier te vinden.
 

 • Is er WiFi op het park?

In elke woning is gratis WiFi voor gasten aanwezig. De inloggegevens zijn in de woningen terug te vinden. 
 

 • Kan ik mijn auto bij de accommodatie parkeren?

Bij de woningen zelf kan niet geparkeerd worden, behalve tijdens het uit- en inladen van bagage (op uw aankomst- en vertrekdag). Gasten kunnen hun auto’s parkeren in de parkeervakken aan de randen van het park (maximaal twee voertuigen per accommodatie).
 

 • Wanneer is de receptie geopend?

Gasten van Ridderstee Ouddorp Duin kunnen terecht bij de receptie van Vakantiepark De Klepperstee (Vrijheidsweg 1). Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar (24/7 voor noodgevallen). 
 

 • Waar kan ik de algemene voorwaarden teruglezen?

Bij een boeking dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Deze - en andere - voorwaarden zijn terug te vinden onder het kopje 'colofon'. 
 

 • Wanneer mag ik inchecken en wanneer moet ik uitchecken?

Gasten zijn op dag van aankomst vanaf 15:00 uur welkom in hun woning. Op de dag van vertrek dienen zij uiterlijk om 10:00 uur te vertrekken. Bij vertrek uit de woning verzoeken wij u vriendelijk om de woning bezemschoon op te leveren, huisafval in te leveren bij de milieustraat, het beddengoed af te halen en te verzamelen in één slaapkamer, handdoeken te verzamelen in de badkamer en de vaatwasser, koelkast e.d. leeg achter te laten. 

 

 • Wie zijn jullie?

Ridderstee Ouddorp Duin is onderdeel van Klepperstee BV, een familiebedrijf dat ruim vijftig jaar geleden is opgestart door Ludovic den Hollander. Een team van vaste en seizoensmedewerkers staat dag en nacht klaar voor de gasten op Vakantiepark De Klepperstee, Camping De Magneet, Drive-In Camperpark én Ridderstee Ouddorp Duin. Het recreatiebedrijf is de initiatiefnemer van Strand Resort Ouddorp Duin en het Strandplein Ouddorp Duin.

 

 • Er staat volgens mij iets verkeerds op de website

Oeps, dat is niet de bedoeling. Gebruik het contactformulier om ons hiervan op de hoogte te stellen. 


Accommodaties

 

 • Mag ik de hond meenemen?

Op het park zijn huisdieren toegestaan, mits aangelijnd. Er zijn op het park momenteel een beperkt aantal woningen waar huisdieren zijn toegestaan. 
 

 • Welke voorzieningen heeft mijn accommodatie?

Op Ridderstee Ouddorp Duin zijn woningen voor 6, 8 of 10 personen in een luxe of comfort-uitvoering. Voor het interieur zijn twee inrichtingsstijlen gebruikt.

 • Kan ik een extra kinderstoel of kinderbedje bijboeken?

Tijdens het boeken van de woning is een zogenoemde bijboek-stap opgenomen voor kinderbed of een extra kinderstoel. (NB: in elke woning is standaard één kinderstoel aanwezig). De huur van een kinderbed is exclusief kinderbedlinnen. 
 

 • Hoe kan ik een specifieke woning boeken?

Ja, tijdens het boeken van een woning op Ridderstee Ouddorp Duin wordt deze mogelijkheid aangeboden. Voor een voorkeursboeking is een toeslag van toepassing. 
 

 • Er mist iets in mijn accommodatie of er is iets stuk gegaan.

Maak hiervan, tijdens kantoortijden, zo snel mogelijk een melding bij de receptie. Voor (grote) storingen zijn wij 24 uur per dagbereikbaar.
 

 • Wanneer krijg ik extra informatie over aankomst etc.?

Enkele dagen voor aankomst ontvangt u via email de laatste informatie over uw verblijf op Ridderstee Ouddorp Duin. Mocht u nog vragen hebben over uw boeking en/of verblijf op het park, dan kunt u natuurlijk altijd bellen of mailen. 

Faciliteiten

 • Welke faciliteiten zijn op het park te vinden?

Ridderstee Ouddorp Duin is een speels terrein waar gasten, jong en oud, de vrijheid hebben om te spelen in en te genieten van de natuur. Het park zelf heeft geen aparte voorzieningen. Wij verwijzen onze gasten graag naar het strandplein Ouddorp Duin (600 meter) met een restaurant, supermarkt, winkels, theater, binnenspeeltuin, fietsverhuur, surfshop en een speelduin. Via een eigen ingang (vanaf de zomer van 2020) hebben gasten van Ridderstee Ouddorp Duin ook toegang tot Vakantiepark De Klepperstee. Dit vakantiepark beschikt over een bistro, binnen(speel)tuin en een natuuurlijke zwemvijver. Zowel op Ouddorp Duin als bij Vakantiepark De Klepperstee zijn uw (klein)kinderen welkom bij het gezamenlijke recreatieprogramma. 
 

 •  Mag ik zwemmen in de vijvers op het park?

In het park zijn diverse waterpartijen. Hoewel de verleiding soms groot kan zijn, is zwemmen, varen of vissen in deze waterpartijen niet toegestaan. Let op: deze waterpartijen zijn niet omheind. 
 

 • Waar kan ik mijn boodschappen doen?

Op strandplein Ouddorp Duin is een Spar Enjoy Supermarkt te vinden met een uitgebreid assortiment. De supermarkt is zeven dagen per week geopend. Het is ook mogelijk om online boodschappen te bestellen en af te halen.  
 

 • Kan ik bij jullie ook fietsen huren?

Op strandplein Ouddorp Duin is RentTourBuy te vinden. Via de website is het complete assortiment te bekijken en te reserveren.

 

Bij een noodgeval

 •  Bel 112 en breng ons op de hoogte!

Is er sprake van een levensbedreigende situatie, bel dan altijd direct 112 en noem de locatie Ridderstee. Daarnaast vragen wij u altijd contact met ons op te nemen, tijdens openingstijden van de receptie of in de avond/nachturen het noodnummer van de Technische Dienst ( (06-50637684). Alle medewerkers hebben een opleiding  BHV gevolgd en wij zullen altijd ter plaatse komen om u of uw medegasten eerste hulp te verlenen en de hulpdiensten naar de woning te begeleiden.