Hieronder geven wij een overzicht van de meest gestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen (0187-685333) of een bericht sturen.

Bijzonderheden 2021

 • Welke maatregelen hebben jullie genomen m.b.t. corona? 

Op de website is een aparte pagina met corona-gerelateerde informatie te vinden.  

Algemene vragen

 • Waar kan ik de plattegrond vinden?

De plattegrond van het vakantiepark is hier te vinden.

 • Is er WiFi op het park?

In elke woning is gratis WiFi voor gasten aanwezig. De inloggegevens zijn in de woningen zelf terug te vinden. 

 • Kan ik mijn auto bij de accommodatie parkeren?

Bij de woningen mag niet geparkeerd worden, behalve tijdens het uit- en inladen van bagage (op uw aankomst- en vertrekdag). Gasten kunnen hun auto’s parkeren in de parkeervakken aan de randen van het park waarbij een maximum van twee voertuigen per accommodatie geldt.

 • Wanneer is de receptie geopend?

Gasten kunnen terecht bij de receptie aan de Vrijheidsweg 1 (tevens receptie van Vakantiepark De Klepperstee). Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar (24/7 voor noodgevallen). Klik hier voor onze actuele openingstijden en contactgegevens. 

 • Waar kan ik de algemene voorwaarden teruglezen?

Met het maken van een reservering gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Stelt u zich vooraf ook op de hoogte van onze coronaregelingen. Deze voorwaarden zijn terug te vinden onder het kopje 'colofon'.

 • Is er een minimum leeftijd voor een reservering? 

Voor het maken van een reservering dient de hoofdboeker minimaal 21 jaar of ouder te zijn én gedurende de volledige verblijfsperiode aanwezig. Daarnaast accepteren wij geen enkele vorm van (vrijgezellen)feesten en/of soortgelijke bijeenkomsten of bijbehorende (jongeren)gezelschappen en verenigingen. Op het park geldt een nachtrust van 23:00 tot 07:00 uur.  

 • Wanneer kan ik inchecken en wanneer moet ik uitchecken?

Gasten zijn op dag van aankomst vanaf 15:30 uur welkom in hun woning. Op de dag van vertrek dienen zij uiterlijk om 10:00 uur te vertrekken. Bij vertrek uit de woning verzoeken wij gasten vriendelijk om de woning bezemschoon achter te laten, het huisafval in te leveren bij de milieustraat, het bedlinnen af te halen en badlinnen te verzamelen in de hal en de vaatwasser, houtkachel, koelkast e.d. leeg achter te laten.

 • Wie zijn jullie?

Ridderstee Ouddorp Duin is onderdeel van Klepperstee BV, een familiebedrijf dat ruim vijftig jaar geleden is opgestart door Ludovic den Hollander. Een team van vaste en seizoensmedewerkers staat dag en nacht klaar voor de gasten op Vakantiepark De Klepperstee, Camping De Magneet, Drive-In Camperpark én Ridderstee Ouddorp Duin. Het recreatiebedrijf is de initiatiefnemer van Strand Resort Ouddorp Duin en het Strandplein Ouddorp Duin.


Accommodaties

 • Mag ik de hond meenemen?

Op het park zijn huisdieren toegestaan, mits aangelijnd. Er zijn op het park een beperkt aantal woningen waar huisdieren zijn toegestaan. 

 • Welke voorzieningen heeft mijn accommodatie?

Op Ridderstee Ouddorp Duin zijn woningen voor 6, 8 of 10 personen in een luxe of comfort-uitvoering. Voor het interieur zijn twee verschillende stijlen gebruikt; dit is afhankelijk van de specifieke woning. Sommige woningen beschikken over een zgn. eigenarenberging of -slaapkamer op begane grond: deze ruimtes zijn afgesloten voor huurders. De foto's en plattegronden zijn ter illustratie (teks is leidend).  

 • Waarom heb ik geen schaduwdoek bij mijn woning hangen?

In het stormseizoen (oktober t/m april) worden de schaduwdoeken weggehaald. Ook is het mogelijk dat bij slecht weer schaduwdoeken preventief worden weggehaald. 

 • Kan ik een extra kinderstoel of kinderbedje bijboeken?

Tijdens het boeken van de woning is een zogenoemde bijboek-stap opgenomen voor kinderbed of een extra kinderstoel. In elke woning is standaard één kinderstoel aanwezig. Bij het kinderbed is zit géén (kinder)bedlinnen. 

 • Kan ik een specifieke woning boeken?

U kunt - op basis van beschikbaarheid - een woning op de plattegrond selecteren.  

 • Er mist iets in mijn accommodatie of er is iets stuk gegaan.

Maak hiervan, tijdens openingstijden van receptie, zo snel mogelijk een melding bij de receptie. Voor (grote) storingen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

 • Mag ik BBQ'en op het park?

Gebruik van BBQ is toegestaan zolang dit niet zorgt voor hinder of overlast. Het maken van een open vuur is niet toegestaan.  

 • Mag ik met de jaarwisseling vuurwerk afsteken op het park?

Wij vragen onze gasten om op het park geen vuurwerk af te steken vanwege aanwezigheid van huisdieren, de rieten daken en kwetsbare natuur op het park. In andere periodes van het jaar is het afsteken van vuurwerk sowieso niet toegestaan.

 • Wanneer krijg ik extra informatie over aankomst etc.?

Enkele dagen voor aankomst ontvangt u via email de laatste informatie over uw verblijf op Ridderstee Ouddorp Duin. Mocht u nog vragen hebben over uw reservering en/of verblijf op het park, dan kunt u altijd bellen of mailen. 


Faciliteiten

 • Welke faciliteiten zijn op het park te vinden?

Ridderstee Ouddorp Duin is een speels terrein waar gasten, jong en oud, de vrijheid hebben om te spelen in en te genieten van de natuur. Het park zelf heeft geen aparte voorzieningen.

- Ouddorp Duin 
Wij verwijzen onze gasten graag naar het strandplein Ouddorp Duin (600 meter) met een restaurant, supermarkt, winkels, theater, binnenspeeltuin, fietsverhuur, surfshop en een speelduin.

- Klepperstee
Via een eigen ingang hebben gasten van Ridderstee Ouddorp Duin ook toegang tot Vakantiepark De Klepperstee. Dit vakantiepark beschikt over een bistro, binnen(speel)tuin en een natuuurlijke zwemvijver. Zowel op Ouddorp Duin als bij Vakantiepark De Klepperstee zijn uw (klein)kinderen welkom bij het gezamenlijke recreatieprogramma. 

 •  Mag ik zwemmen in de vijvers op het park?

In het park zijn diverse waterpartijen. Hoewel de verleiding soms groot kan zijn, is zwemmen, varen of vissen in deze waterpartijen niet toegestaan. Ook huisdierne zijn in de waterpartijen niet toegestaan. Let op: deze waterpartijen zijn niet omheind. 

 • Waar kan ik mijn boodschappen doen?

Op strandplein Ouddorp Duin is een Spar Enjoy Supermarkt te vinden met een uitgebreid assortiment. De supermarkt is zeven dagen per week geopend. Het is ook mogelijk om online boodschappen te bestellen en af te halen of te laten bezorgen. 

 • Kan ik bij jullie ook fietsen huren?

Nee, maar op strandplein Ouddorp Duin is RentTourBuy te vinden. Via de website is het complete assortiment te bekijken en te reserveren.


Bij een noodgeval

 •  Bel 112 en breng ons op de hoogte!

Is er sprake van een levensbedreigende situatie, bel dan altijd direct 112 en noem de locatie Ridderstee. Daarnaast vragen wij u altijd contact met ons op te nemen, tijdens openingstijden van de receptie of in de avond/nachturen het noodnummer van de Technische Dienst (06-50637684).

Onze medewerkers hebben een opleiding BHV gevolgd en wij zullen altijd ter plaatse komen om u of uw medegasten eerste hulp te verlenen en de hulpdiensten naar de woning te begeleiden.