Ridderstee Ouddorp Duin
Ridderstee Ouddorp Duin
Ridderstee Ouddorp Duin
Ridderstee Ouddorp Duin
Ridderstee Ouddorp Duin
Ridderstee Ouddorp Duin

Veelgestelde vragen

Hieronder geven wij een overzicht van de meest gestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen (0187-685333) of een bericht sturen.

Algemene vragen

 • Waar kan ik de plattegrond vinden?

De plattegrond van het vakantiepark is hier te vinden.

 • Is er WiFi op het park?

In elke woning is gratis WiFi voor gasten aanwezig. De inloggegevens zijn in de woningen zelf terug te vinden. 

 • Kan ik mijn auto bij de accommodatie parkeren?

Bij de woningen mag niet geparkeerd worden, behalve tijdens het uit- en inladen van bagage (op uw aankomst- en vertrekdag). Gasten kunnen hun auto’s parkeren in de parkeervakken aan de randen van het park waarbij een maximum van twee voertuigen per accommodatie geldt.

 • Wanneer is de receptie geopend?

Gasten kunnen terecht bij de receptie aan de Vrijheidsweg 1 (tevens receptie van Vakantiepark De Klepperstee). Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar (24/7 voor noodgevallen). Klik hier voor onze actuele openingstijden en contactgegevens. 

 • Waar kan ik de algemene voorwaarden teruglezen?

Met het maken van een reservering gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en gedragsregels. Deze voorwaarden zijn terug te vinden onder het kopje 'colofon'. We werken met dynamische nachtprijzen waardoor onze verhuurprijzen per moment kunnen wijzigen. 

 • Is er een minimum leeftijd voor een reservering? 

Voor het maken van een reservering moet de hoofdboeker minimaal 21 jaar of ouder te zijn én de volledige verblijfsperiode aanwezig zijn. Alleenreizende jongeren, (studenten)verenigingen en/of groepen zijn eveneens niet toegestaan. Reserveringen van groepen met gasten onder 25 jaar kunnen, zonder opgaaf van reden, worden geweigerd. Het verblijf dient een recreatief karakter te hebben: zakelijke reserveringen zijn niet toegestaan. Bij twijfel, neem contact op. Wij behouden het recht om reserveringen te weigeren. 

 • Wanneer kan ik inchecken en wanneer moet ik uitchecken?

Gasten zijn op dag van aankomst vanaf 15:30 uur welkom in hun woning. Op de dag van vertrek dienen zij uiterlijk om 10:00 uur te vertrekken. Bij vertrek uit de woning verzoeken wij gasten vriendelijk om de woning bezemschoon achter te laten, het huisafval in te leveren bij de milieustraat, het bedlinnen af te halen en badlinnen te verzamelen in de hal en de vaatwasser, houtkachel, koelkast e.d. leeg achter te laten.

 • Wie zijn jullie?

Ridderstee Ouddorp Duin is onderdeel van Klepperstee BV, een familiebedrijf dat ruim vijftig jaar geleden is opgestart door Ludovic den Hollander. Een team van vaste en seizoensmedewerkers staat dag en nacht klaar voor de gasten op Vakantiepark De Klepperstee, Camping De Magneet, Drive-In Camperpark én Ridderstee Ouddorp Duin. Het recreatiebedrijf is de initiatiefnemer van Strand Resort Ouddorp Duin en het Strandplein Ouddorp Duin.


Accommodaties

 • Mag ik de hond meenemen?

Op het park zijn huisdieren toegestaan, mits aangelijnd. Er zijn op het park een beperkt aantal woningen waar huisdieren zijn toegestaan. 

 • Welke voorzieningen heeft mijn accommodatie?

Op Ridderstee Ouddorp Duin zijn woningen voor 6, 8 of 10 personen in een luxe of comfort-uitvoering. Voor het interieur zijn twee verschillende stijlen gebruikt; dit is afhankelijk van de specifieke woning. Sommige woningen beschikken over een zgn. eigenarenberging of -slaapkamer op begane grond: deze ruimtes zijn afgesloten voor  reguliere huurders. De foto's en plattegronden zijn ter illustratie (tekst is leidend).  

 • Waar bestaat het bed- en badlinnen uit? 

Elke reservering bij Ridderstee Ouddorp Duin is inclusief bad- en bedlinnen. Eén pakket per persoon bestaat uit een overtrek voor dekbed, matras en kussen + grote en kleine handdoek. De pakketten liggen op de bedden klaar, op basis van aantal opgegeven gasten (exclusief baby's). 

 • Waarom heb ik geen schaduwdoek bij mijn woning hangen zoals op de foto's?

In het stormseizoen (oktober t/m april) worden de schaduwdoeken weggehaald. Ook is het mogelijk dat bij slecht weer schaduwdoeken preventief worden weggehaald. 

 • Kan ik een extra kinderstoel of kinderbedje bijboeken?

Tijdens het boeken van de woning is een zogenoemde bijboek-stap opgenomen voor kinderbed of een extra kinderstoel. In elke woning is standaard één kinderstoel aanwezig. Bij het kinderbed is zit géén (kinder)bedlinnen. 

 • Kan ik een specifieke woning boeken?

U kunt - op basis van beschikbaarheid - een woning op de plattegrond selecteren tijdens het reserveringsproces. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.  

 • Er mist iets in mijn accommodatie of er is iets stuk gegaan.

Maak hiervan, tijdens openingstijden van receptie, zo snel mogelijk een melding bij de receptie. Voor (grote) storingen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

 • Mag ik BBQ'en op het park?

Gebruik van (eigen) BBQ is toegestaan zolang dit niet zorgt voor hinder of overlast. Het maken van een open vuur is niet toegestaan. Zet de BBQ niet op het vlonderterras, maar in het zand bij de woning.

 • Mag ik met de jaarwisseling vuurwerk afsteken op het park?

Wij vragen onze gasten om op het park geen vuurwerk af te steken vanwege aanwezigheid van huisdieren, de rieten daken en kwetsbare natuur op het park. In andere periodes van het jaar is het afsteken van vuurwerk sowieso niet toegestaan.

 • Wanneer krijg ik extra informatie over aankomst etc.?

Enkele dagen voor aankomst ontvangt u via email de laatste informatie over uw verblijf op Ridderstee Ouddorp Duin. Mocht u nog vragen hebben over uw reservering en/of verblijf op het park, dan kunt u altijd bellen of mailen. 

 

 • Welke maatregelen hebben jullie genomen m.b.t. corona? 

Op de website is een aparte pagina met corona-gerelateerde informatie te vinden.  


Faciliteiten

 • Welke faciliteiten zijn op het park te vinden?

Ridderstee Ouddorp Duin is een speels terrein waar gasten, jong en oud, de vrijheid hebben om te spelen in en te genieten van de natuur. Het park zelf heeft geen aparte voorzieningen.

- Ouddorp Duin 
Wij verwijzen onze gasten graag naar het strandplein Ouddorp Duin (600 meter) met een restaurant, supermarkt, winkels, theater, binnenspeeltuin, fietsverhuur, surfshop en een speelduin.

- Klepperstee
Via een eigen ingang hebben gasten van Ridderstee Ouddorp Duin ook toegang tot Vakantiepark De Klepperstee. Dit vakantiepark beschikt over een bistro, binnen(speel)tuin en een natuuurlijke zwemvijver. Zowel op Ouddorp Duin als bij Vakantiepark De Klepperstee zijn uw (klein)kinderen welkom bij het gezamenlijke recreatieprogramma. 

 •  Mag ik zwemmen in de vijvers op het park?

In het park zijn diverse waterpartijen. Hoewel de verleiding soms groot kan zijn, is zwemmen, varen of vissen in deze waterpartijen niet toegestaan. Ook huisdieren zijn in de waterpartijen niet toegestaan. Let op: de waterpartijen zijn niet omheind. 

 • Waar kan ik mijn boodschappen doen?

Op strandplein Ouddorp Duin is een Spar Enjoy Supermarkt te vinden met een uitgebreid assortiment. De supermarkt is zeven dagen per week geopend. Het is ook mogelijk om online boodschappen te bestellen en af te halen of te laten bezorgen. 

 • Kan ik bij jullie ook fietsen huren?

Nee, maar op strandplein Ouddorp Duin is RentTourBuy te vinden. Via de website is het complete assortiment te bekijken en te reserveren.


Bij een noodgeval

 •  Bel 112 en breng ons op de hoogte!

Is er sprake van een levensbedreigende situatie, bel dan altijd direct 112 en noem de locatie Ridderstee. Daarnaast vragen wij u altijd contact met ons op te nemen. Onze medewerkers hebben een opleiding BHV gevolgd en wij zullen op verzoek ter plaatse komen om u of uw medegasten eerste hulp te verlenen en de hulpdiensten naar de woning te begeleiden.