Ridderstee Ouddorp Duin
Ridderstee Ouddorp Duin

Over Ridderstee Ouddorp Duin

Ridderstee Ouddorp Duin - Droomplek aan zee

Ons kleinschalige vakantiepark, met 104 luxe vakantiewoningen, is de nieuwe droomplek aan zee in Ouddorp. Op loopafstand van het strand zijn hier vakantiewoningen voor 6 , 8 en 10 personen gerealiseerd. Ons doel? Ervoor zorgen dat u een zorgeloze vakantie aan de Noordzeekust beleeft. Het is de ideale plek om even helemaal niets te doen óf juist van alles te beleven. Of u nu kiest voor een relaxte strandvakantie of voor een vakantie vol (water)activiteiten, bij Ridderstee vindt u de ideale thuishaven.

"Wist u dat Ouddorp een van de zonnigste plekjes van Nederland is? Kom maar op met die zonvakantie!"

Ridderstee Ouddorp Duin

Van kampeervelden naar luxe vakantiehuizen

In 2019 zijn de eerste vakantiewoningen in de verhuur gegaan. Deze zijn gebouwd op de voormalige kampeervelden van het naastgelegen Vakantiepark De Klepperstee. De Klepperstee is een recreatiebedrijf opgericht in 1966 door Ludovic Den Hollander. Naast de Klepperstee en Ridderstee Ouddorp Duin zijn Camping de Magneet en het Drive-in Camperpark ook onderdeel van het recreatiebedrijf. Begin 2021 is de laatste fase afgerond en is onze droomplek aan zee werkelijkheid geworden. Een leuk feitje over de naam van het vakantiepark: 

De naam Ridderstee behoort al sinds 1786 toe aan het naastgelegen landgoed en boerderij. Er woonden bijzondere mensen, waaronder langere tijd een heer van adel. Zodoende werd de boerderij in de volksmond ' De Ridderstee' genoemd. De rijke historie wordt met de naam van ons park op mooie wijze in stand gehouden.

Wat maakt Ridderstee Ouddorp Duin uniek?

Duurzaamheid

Alle woningen zijn aardgasvrij en worden voorzien van groene stroom door het veld met zonnepanelen vlak achter het vakantiepark.

De beste lokale adressen

Onze medewerkers wonen allemaal in de buurt en kunnen u daarom de beste tips geven voor bijvoorbeeld een rustig strand of een restaurant met de beste vis.

Loopafstand van het strand

Slechts 900 meter lopen is het naar de kust, en dan bent u op een van de mooiste stranden van Nederland, het brede en schone strand van Ouddorp.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact met onze gasten vinden wij heel belangrijk, wij nemen dan ook alle tijd om ervoor te zorgen dat u een fijne vakantie heeft bij ons.

 

Luxe vakantiewoningen

De ruime en vrijstaande vakantiehuizen beschikken onder andere over stijlvol meubilair, badkamers met een regendouche en een grote houten vlonder.

Vlak bij de Brouwersdam

De Brouwersdam is dé hotspot voor zo ongeveer elke denkbare watersport, en ligt op slechts 10 kilometer afstand van Ridderstee.

Waar ligt Ridderstee?

Ouddorp: dé bestemming aan de kust

Wij kunnen ons geen mooiere plek voorstellen dan Ouddorp. Altijd dicht bij de kust en het strand, omringd door veel rust en ruimte en toch genoeg te doen en zien in de omgeving. Ouddorp heeft die unieke mix van strand, natuur en gezelligheid wat het tot een zeer geliefde vakantiebestemming maakt. Alles wat u nodig heeft ligt op loopafstand. De voorzieningen (vrij toegangelijk voor onze gasten), waaronder de natuurlijke zwemvijver en Bistro Skål, van Vakantiepark de Klepperstee. Het Strandplein Ouddorp Duin met een supermarkt, winkels, speeltuinen en fietsverhuur. En natuurlijk het strand van Ouddorp. Zelfs het centrum van Ouddorp is, met een wandeling van 40 minuten, lopend te bereiken. En pakt u de auto? Dan ligt heel Zeeland aan uw voeten. 

Ons team staat het gehele jaar klaar om u te verwelkomen, u een aangenaam verblijf te bezorgen en alles te vertellen over Ouddorp en de omgeving. Deze droomplek aan zee moet u een keer zelf beleven. Tot snel in Ouddorp!

Team Ridderstee