• Op loopafstand van de Noordzee
  • Luxe en duurzame vakantiehuizen
  • Weekend weg in Zuid-Holland

Weekendje weg aan zee in Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een droombestemming voor een weekendje weg aan zee? Zoek dan niet verder! Bij Ridderstee Ouddorp Duin vindt u stijlvolle en duurzame vakantiehuizen op slechts 900 meter van de Noordzee. Bij ons vakantiepark op de grens van Zuid-Holland en Zeeland geniet u van prachtige wandelingen langs de duinen en de Noordzeekust, maar ook van bezoekjes aan de bruisende steden in Zuid-Holland. Een weekendje weg aan het strand is daarom puur genieten. Maak een keuze uit een comfort of luxe vakantiehuis, geschikt voor zes, acht of tien personen én uw hond. Wij begrijpen namelijk dat tijdens een weekendje weg aan zee uw hond onmisbaar is! Met wie boekt u een verblijf voor een weekend weg aan zee?

 

Uw verblijf tijdens een weekendje weg aan de kust

Een vakantiehuisje in Ouddorp bij Ridderstee Ouddorp Duin heeft alles in huis om uw weekend weg aan zee tot een groot succes te maken. Onze vakantiehuizen zijn voorzien van een prachtige houten vlonder met schaduwdoek en stijlvol meubilair waardoor u urenlang buiten kunt genieten van de natuurrijke omgeving en uw gezelschap. Bovendien beschikken onze vakantiehuizen over twee badkamers met regendouche én een groot kookeiland.

Gaat uw voorkeur voor een weekendje weg aan de kust uit naar een vakantiehuis met nog meer luxe? Dan geniet u van allerlei extra's zoals een wijnkoelkasthoutkachel, sunshower, dubbele regendouche in één van de badkamers én een loungeset op het terras. Dat wordt extra genieten tijdens uw weekendje weg aan zee!

 

Waarom een weekend weg aan zee bij Ridderstee?

✔️Vlak bij de Noordzee en het strand

✔️Keuze uit comfort- en luxe vakantiehuizen

✔️Uniek duinlandschap

✔️Vlak bij de Brouwersdam en het Grevelingenmeer

✔️Vakantiehuizen voor 6, 8 en 10 personen

 

Activiteiten tijdens uw weekend weg aan zee

Tijdens uw weekendje weg aan zee kan een strandwandeling natuurlijk niet ontbreken! Loop bijvoorbeeld langs de rode vuurtoren of wandel langs de beroemdste stranden van Ouddorp om een bezoekje te brengen aan de leuke strandpaviljoens. Daarnaast vindt u op het strandplein een supermarkt, winkeltjes, speeltuinen en een fiets- en surfverhuur. Ook voor de sportieve vakantiegangers bij Ridderstee Ouddorp Duin kan namelijk het geluk niet op. Tijdens uw weekendje weg aan het strand verblijft u bij ons vlak bij de Brouwersdam en het Grevelingenmeer. Dit zijn de perfecte locaties voor allerlei watersporten zoals surfen, zeilen en suppen om uw weekendje weg aan zee helemaal compleet te maken! Heeft u al zin om last minute een weekendje weg te boeken aan zee?

 
 

Wilt u langer weg dan een weekend? Bekijk dan de mogelijkheden voor een midweek weg bij Ridderstee Ouddorp Duin.

Ligging Ridderstee Ouddorp Duin