Ridderstee Ouddorp Duin
Kindvriendelijk vakantiepark Nederland

Kindvriendelijk vakantiepark Nederland

  • Op loopafstand van het strand
  • Kindvriendelijke voorzieningen
  • Grote vakantiehuizen voor max. 10 personen

Kindvriendelijk vakantiepark in Nederland

Op vakantie met de kids is in Nederland net zo leuk als in het buitenland. En bij Ridderstee nog veel leuker! Ons kindvriendelijke vakantiepark in Nederland ligt namelijk aan de kust in Ouddorp. Deze badplaats is dé bestemming voor een strandvakantie in Nederland. Weg met de telefoons en iPads, want het is tijd om lekker te zwemmen, te vliegeren op het strand en zandkastelen te bouwen. Op het strand vermaken de kinderen zichzelf automatisch, heerlijk! Na een volmaakte stranddag komt u terug in de ruime en luxe vakantiehuizen op ons kindvriendelijke vakantiepark aan zee. Nog even nagenieten op het terras en alvast dagdromen over morgen. 💭

Waarom is dit vakantiepark bij Zeeland kindvriendelijk?

Een vakantiepark aan zee is kindvriendelijk: op het strand vermaken de kinderen zich immers altijd wel. Maar dat is niet alles. De voorzieningen van het naastgelegen Vakantiepark De Klepperstee zijn vrij toegankelijk voor onze gasten. Wat u en de kinderen daar zoal kunnen doen? Zwemmen in de natuurlijke zwemvijver, meedoen met het animatieprogramma en klimmen en klauteren in de speeltuinen. Ook bij het Strandplein zijn meerdere speeltuinen voor de kids te vinden. Zijn uw kinderen dol op watersporten? Ook dan zit u goed bij ons kindvriendelijke vakantiepark in Nederland. Op slechts enkele minuten rijden ligt namelijk de Brouwersdam en het Grevelingenmeer, dé hotspot voor watersporten in Nederland. Kort samengevat zijn alle ingrediënten aanwezig voor een geslaagde familievakantie:

🌊  Op loopafstand van het strand van Ouddorp

🤸  Speeltuinen, zwemvijver en animatie aanwezig bij het naastgelegen vakantiepark

🏄  Volop watersportmogelijkheden bij de Brouwersdam en het Grevelingenmeer

Vakantie aan zee met kinderen

Spelen in het zand, pootje baden in het water, de mooiste zandsculpturen bouwen of gewoon lekker genieten van het zonnetje. Tijdens een vakantie op ons kindvriendelijke vakantiepark aan zee zullen zowel u als de kinderen zich uitstekend vermaken. Wilt u even een dagje een activiteit doen die zich niet op het strand afspeelt? Stap dan bijvoorbeeld op de fiets vanuit uw vakantiehuis in de duinen en ontdek Goeree-Overflakkee of het pittoreske vestingstadje Hellevoetsluis. Of breng een bezoek aan Geitenboerderij De Mèkkerstee. Een leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin is Deltapark Neeltje Jans. Wissel de stranddagen af met leuke uitjes tijdens een vakantie aan zee met kinderen. De tijd vliegt voorbij op ons kindvriendelijke vakantiepark in Nederland, dus geniet maximaal!

Veelgestelde vragen

🌊 Wat is een leuk kindvriendelijk vakantiepark in Nederland aan zee? 

Dat is Ridderstee in Ouddorp! Het is een perfecte bestemming voor een heerlijke strandvakantie in Nederland. Op en rondom dit vakantiepark aan de Nederlandse kust zijn verschillende kindvriendelijke faciliteiten aanwezig. U verblijft in een luxe vakantiewoning aan zee voor maximaal 10 personen. De vakantiehuizen zijn modern, ruim en volledig ingericht voor een onbezorgd verblijf.

🏄 Wat is er zoal te doen op een kindvriendelijk vakantiepark in Nederland? 

Bij Ridderstee is meer dan genoeg te beleven voor jong en oud. Er zijn ten eerste volop watersportmogelijkheden bij de Brouwersdam en het Grevelingenmeer. Daarnaast ligt het park op loopafstand van het strand van Ouddorp. En ten slotte maakt u als gast gebruik van de voorzieningen op het naastgelegen park De Klepperstee, zoals speeltuinen, een zwemvijver en animatie!