Ridderstee Ouddorp Duin
Omgeving Ouddorp

Omgeving

Ontdek Goeree-Overflakkee!

Goeree Overflakkee wordt vaak als het meest noordelijk gelegen Zeeuws eiland gezien. Maar het eiland ligt eigenlijk in de provincie Zuid-Holland en daardoor vlakbij de Randstad.De prachtige natuur, authentieke dorpskernen, unieke duinen en één van Nederlands mooiste stranden zijn slechts enkele voorbeelden van de veelzijdigheid van Goeree-Overflakkee.

Verwonder u over het rijke dierenleven en spot flamingo’s en zeehonden in de directe nabijheid. Zowel in het water als op het strand zijn allerlei sportactiviteiten mogelijk zoals (kite-)surfen, zeilen en blokarten. Liever een ontspannende activiteit? Geniet van een prachtige wandeling door het uitgestrekte natuurgebied 'De kwade Hoek'. Of ontdek het slikken- en schorrenlandschap.

Tijd voor culinaire verwennerij!

Na inspanning en ontspanning is het tijd voor culinaire verwennerij. Laat u verwennen in de gastronomische restaurants en proef de lokale keuken. In de oude handelsplaats Goedereede zijn gezellige terrasjes te vinden voor een hapje en drankje. En wat te denken van de eetgelegenheden op Ouddorp Duin? Pure culinaire verwennerij.

Ontdek de omgeving ⤵