• Vakantie aan de kust in Nederland
  • Luxe & duurzame vakantiehuizen
  • Loopafstand van het strand

Overnachten op een vakantiepark aan de Nederlandse kust

Ridderstee Ouddorp Duin; een uniek vakantiepark aan de kust in Nederland gelegen op slechts 900 meter van de Noordzee en het strand. Op de grens van Zuid-Holland en Zeeland liggen de vakantiehuizen hier in het kenmerkende oude duinlandschap van Ouddorp. U verblijft in stijlvol en luxe ingerichte vakantiehuizen, geschikt voor 6 tot 10 personen. Bovendien zijn alle vakantiehuizen duurzaam uitgevoerd, volledig gasvrij en voorzien van duurzame energie. Dit is dus niet zomaar een vakantiepark aan de kust, het is een droomplek aan zee in Nederland. Een strandvakantie dicht bij huis, daarvoor moet u op dit vakantiepark aan de Nederlandse kust zijn. 

 

Voor hoeveel personen wilt u een vakantiehuis boeken op dit vakantiepark aan de kust?

Verblijven op een vakantiepark aan de kust in Nederland

Op ons vakantiepark aan de Nederlandse kust is er veel aandacht voor ruimte, rust en de natuurlijke omgeving. Zo zijn alle vakantiehuizen vrijstaand en is er buiten een groot vlonderterras. In de luxe uitvoering van onze vakantiehuizen geniet u van extra's zoals een dubbele regendouche, Sunshower en houtkachel. Wilt u een vakantie boeken op ons vakantiepark aan de kust met uw hond? Er zijn maximaal twee honden per vakantiehuis toegestaan. Om de rust en ruimte te waarborgen op ons vakantiepark aan de kust in Nederland zijn er op het park zelf geen voorzieningen. Gasten kunnen vrijblijvend gebruik maken van de faciliteiten op het naastgelegen vakantiepark De Klepperstee.

Vakantie aan de kust:

  • Voor maximaal 10 personen
  • Ruime en luxe vakantiehuizen
  • Huisdiervriendelijk
  • Rust, ruimte & privacy
  • Zonnige stranden van Ouddorp
 

Vakantie aan de kust in Nederland

Een vakantie aan de Nederlandse kust, hoe ziet dat eruit als u boekt op ons vakantiepark? Ouddorp is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie aan de kust, want er is van alles te doen. Hieronder een aantal suggesties voor een fijne vakantie bij Ridderstee Ouddorp Duin:

⛱️  Strand - Plan een stranddagje. De stranden van Ouddorp liggen vlakbij en zijn zonnig, breed en schoon! Maar ontdek ook de stranden van Zeeland, en neem een duik in de zee.

🏄  Watersport - Het watersport walhalla, de Brouwersdam en het Grevelingenmeer, ligt om de hoek. Dit is dé hotspot voor golfsurfen, kitesurfen, windsurfen en nog veel meer!

🚲  Fietsen - Huur fietsen bij RentTourBuy op het Strandplein Ouddorp Duin, ga een dagje op pad met de fiets en ontdek het groene Goeree-Overflakkee op een andere manier.

🍦  Strandplein Ouddorp Duin - Koop een ijsje, ga een hapje eten bij het restaurant, laat de kinderen spelen in de speeltuin, op het strandplein is het altijd gezellig!

Heerlijk toch, zo'n vakantie aan de Nederlandse kust? Wist u dat u ook last minute terecht kunt op ons vakantiepark aan de kust in Nederland? Wacht niet langer en boek een vakantiehuis bij Ridderstee Ouddorp Duin.

 

Vind uw ideale vakantie aan de Nederlandse kust 

Veelgestelde vragen over een vakantiepark aan de Nederlandse kust

Waar boek ik een luxe vakantie aan de Nederlandse kust?

Bij Ridderstee Ouddorp Duin geniet u in een luxe vakantiehuis aan de Nederlandse kust. De Noordzee en het strand liggen op maar 900 meter afstand. Binnen een mum van tijd staat u al met uw voeten in het zand! De perfecte plek om even helemaal niets te doen.

Op welk vakantiepark aan de kust kan ik last minute boeken?

Ook last minute kunt u terecht bij Ridderstee Ouddorp Duin! Dankzij ons uitgebreide aanbod aan accommodaties vindt u gegarandeerd uw ideale vakantiehuis in Nederland aan de kust. U hoeft bij aankomst alleen uw koffer uit te pakken en het genieten kan beginnen.