• Luxe en duurzame vakantiehuizen
  • Ouddorp: uw droomplek aan zee
  • Op loopafstand van het strand

Uw avontuur in Ouddorp in een luxe vakantiehuis

Ouddorp: één van de zonnigste plekjes van Nederland. Een ideale vakantiebestemming dus! Op ons gloednieuwe en luxe vakantiepark aan de kust kunt u een huisje huren in Ouddorp. Huisje? Zeg maar gerust huis, want onze vakantiewoningen in Ouddorp zijn groot en ruim opgezet. Ze bieden plaats aan gezelschappen voor 6 tot 10 personen. Luxe en comfort zijn belangrijk voor ons. Daarom is de luxe variant van onze woningen voorzien van een houtkachel, wijnkoelkast en sunshower. Uw vakantiehuisje in Ouddorp aan zee ligt op loopafstand van het strand. En u weet wat ze zeggen: de kust is een bron van positieve energie! En dat is precies wat u nodig heeft tijdens uw vakantie in één van onze vakantiehuizen aan zee.

Vind uw ideale vakantiehuisje in Ouddorp ⤵

Luxe en duurzaamheid bij Ridderstee

Tussen mooie oude eiken, grove dennen en prachtige eiken vindt u uw vakantiehuisje in Ouddorp. De woningen passen met hun natuurlijke materiaal, grote raampartijen en houten vlonder terrassen precies in de natuurrijke omgeving van Ouddorp. Uw vakantiehuis is geschikt voor maximaal 10 personen en zeer compleet ingericht met stijlvol meubilair (binnen en buiten), badkamers met een regendouche en een vlonder met schaduwdoek. Extra fijn: wanneer u kiest voor een vakantiehuis bij Ridderstee Ouddorp Duin draagt u ook nog een steentje bij aan het milieu. Onze woningen zijn aardgasvrij en worden voorzien van groene stroom.

Uitgebreide en druk bezochte faciliteiten? Die hebben we niet op ons vakantiepark op Goeree-Overflakkee. U kunt wel gebruik maken van de voorzieningen van het naastgelegen Vakantiepark Klepperstee, zoals de zwemvijver en Bistro Skal met een binnenspeeltuin. Ook ligt Strandplein Ouddorp Duin op loopafstand van ons park.

Onze vakantiewoningen ↓

Genieten aan de Ouddorpse kust

Eigentijds vakantie vieren op een droomplek aan zee? Dat doet u in een huisje bij Ridderstee Ouddorp Duin. Boek vandaag nog een luxe, groot en duurzaam vakantiehuis in Ouddorp voor een weekendje, een week of zelfs langer aan de kust! Geniet van een unieke ligging aan zee, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland én vlak bij het Grevelingenmeer en de Brouwersdam.

Zon, zee en strand

Wandelpaden leiden u rechtstreeks vanaf uw vakantiehuisje in Ouddorp naar het strand en de zee. En wist u dat de brede Noordzeestranden bij Ouddorp behoren tot de schoonste stranden van Nederland

Strandplein Ouddorp Duin

Ridderstee Ouddorp Duin biedt zelf geen faciliteiten, maar dat geldt niet voor het strandplein. Op loopafstand vindt u hier een fietsverhuur, restaurant, ijssalon, theater, binnenspeeltuin, speelduin en diverse winkels.

Favoriet bij watersporters

Vanaf uw vakantiehuis in Ouddorp staat u met 10 minuten rijden al bij de Brouwersdam en het Grevelingenmeer. De Brouwersdam is dé absolute hotspot voor watersporters. Het is een bekende surfspot

 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

❊ Met hoeveel personen kan ik een huisje huren?

Ridderstee Ouddorp Duin beschikt over ruime vakantiewoningen in Ouddorp. Deze zijn geschikt voor 6, 8 of zelfs 10 personen. Een huisje huren in Ouddorp kan bij ons met verschillende luxe voorzieningen, zoals houtkachel, wijnkoelkast en sunshower. Geniet hier van een midweek of weekendje weg aan zee

❊ Is Ridderstee geschikt voor kinderen?

Jazeker, uw kinderen zullen zich geen moment vervelen. Rondom uw vakantiewoning ligt veel zand en dat garandeert speelplezier. Maar de kinderen kunnen zich ook vermaken bij de faciliteiten van ons naastgelegen vakantiepark De Klepperstee. Ontdek alles van ons kindvriendelijke vakantiepark.