• Midweek aan de kust
  • Op loopafstand van het strand
  • Gelegen in Ouddorp

Midweek aan zee

Heeft u al eens kennisgemaakt met Ouddorp? Dit is dé perfecte bestemming voor een midweek weg aan zee. Ouddorp ligt op de grens van Zuid-Holland en Zeeland waardoor u het beste van twee werelden beleeft tijdens een midweek aan de kust. De uitgestrekte stranden in Zeeland én de bruisende steden in Zuid-Holland liggen binnen handbereik. Bovendien is het strand gelegen op loopafstand als u verblijft in een luxe vakantiehuis bij Ridderstee Ouddorp Duin. Dat is toch wel essentieel voor een geslaagde midweek aan zee. Extra fijn: tijdens een midweek ontwijkt u de drukte van het weekend, dus geniet u maximaal van de rust en ruimte in Ouddorp en omgeving.

Zoek & boek een midweek aan zee bij Ridderstee Ouddorp Duin ⤵

 

Vakantiehuis voor een midweek weg aan zee

Tijdens een midweek weg aan zee is het zeer aangenaam verblijven in een vakantiehuis bij Ridderstee Ouddorp Duin. De vakantiehuizen zijn geschikt voor gezelschappen van 6, 8 of 10 personen. En wilt u een midweek aan zee met uw hond boeken? Ook daarvoor zit u goed bij Ridderstee. De luxe vakantiehuizen zijn niet alleen stijlvol ingericht maar beschikken onder andere ook over een regendouche in de badkamer, fijne boxspringbedden en een houten vlonderterras. Extra luxe? Kies dan voor een vakantiehuis met houtkachel, wijnkoelkast, sunshower, dubbele regendouche en loungeset op het terras. Een midweek aan zee vol luxe!

Ridderstee Ouddorp Duin in het kort:

  • Huisdiervriendelijke vakantiehuizen voor 6, 8 of 10 personen
  • Kleinschalig vakantiepark in Ouddorp
  • Op slechts 900 meter van de kust
 

Wat te doen tijdens een midweek aan de kust?

Denkt u aan een midweek aan de kust dan denkt u natuurlijk aan een vakantie vol strandactiviteiten. En die zijn er genoeg te doen tijdens een midweek weg aan zee in Ouddorp en omgeving! Het is dé bestemming voor een strandvakantie in Nederland. Hoe gaat u genieten van zon, zee en strand?

🌊  Op het water

Op slechts 10 km afstand ligt de Brouwersdam en het Grevelingenmeer. Dé hotpot voor liefhebbers van watersport. Hier beleeft u een midweek aan zee vol met golfsurfen, kitesurfen of andere watersport.

🏖️  Op het strand

Lange stranddagen in de zomer, een strandwandeling met uw gezin of uw hond, het strand van Ouddorp biedt veel ruimte voor elke activiteit. Het is bovendien een van de zonnigste stranden van Nederland!

🚲  Op de fiets

Stap op uw eigen of gehuurde fiets en ga op ontdekkingstocht op Goeree-Overflakkee. Of steek over naar Zeeland, de provincie met prachtige stranden en veel rust en ruimte.