laatste update: 23-09-2021

Stand van zaken 

Vakantieparken in Nederland zijn geopend. De ruime opzet van Ridderstee en de afwezigheid van faciliteiten op het park zelf, maken het park uitermate geschikt om met het gezin te genieten van rust en ruimte. Ook in deze bijzondere tijd. Dit alles is alleen mogelijk met de basisregels die voor iedereen op onze parken gelden:  

  • Gun elkaar ruimte. 
  • Was vaak uw handen.
  • Heeft u klachten: blijf binnen en laat u zo snel mogelijk testen.
  • Stel u vooraf op de hoogte van onze coronamaatregelen en algemene voorwaarden. 


Goed om te weten

Informatie op deze pagina is onder voorbehoud van wijzigingen vanuit overheden. Boek via onze eigen website om gebruik te maken van de corona-omboekgarantie. Voor reserveringen via touroperators dienen wij te verwijzen naar de voorwaarden van desbetreffende touroperator. Op het verblijf bij Ridderstee Ouddorp Duin zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. 

 
 

Corona-omboekgarantie 

Kies voor meer zekerheid en kies nú voor onze corona-omboekgarantie (af te nemen binnen 7 dagen ná reservering). U kunt tot 9 dagen voor uw aankomstdag uw vakantie verplaatsen naar een ander moment, op basis van beschikbaarheid, binnen 1 jaar.

Let op: indien u gebruik maakt van deze corona-omboekgarantie en het nieuwe vakantiemoment duurder is dan de eerder gemaakte reservering, dient u het openstaande bedrag bij te betalen. Indien het nieuwgekozen vakantiemoment goedkoper is dan de eerder gemaakte reservering, betalen wij het overige bedrag uit in een voucher. Deze voucher is dan in te zetten voor een willekeurig te kiezen vakantie op ons park. 

De corona-omboekgarantie wordt als optie aangeboden (alleen via eigen website) tijdens het reserveringsproces voor 39- euro per reservering. 

 

Handige links: 

 
 
Coronaregels in Nederland Reisinformatie Belgische overheid
 
Informatie gemeente Goeree-Overflakkee
 
 
corona