• Vakantie aan de kust
  • Luxe vakantiehuizen voor maximaal 10 personen
  • Op loopafstand van het strand

Last minute in Nederland aan de kust

Dat een vakantie aan de kust ook in Nederland heel fijn is bewijst Ridderstee Ouddorp Duin. Voor een last minute aan de Nederlandse kust kunt u het niet beter treffen dan op dit vakantiepark. Op loopafstand van het brede strand bij Ouddorp is het hier, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland, maximaal genieten. Voor uw last minute aan de kust verblijft u in een van de luxe en ruime vakantiehuizen, geschikt voor zes, acht of tien personen. Het vakantiepark is prachtig aangelegd, met oude bomen en mooie waterpartijen, waarbij het duinlandschap goed naar voren komt. Een last minute vakantie aan de Nederlandse kust aan het plannen met familie, vrienden of uw gezin? Bij Ridderstee Ouddorp Duin wilt u nooit meer weg!

🌸 Profiteer van korting tot maar liefst 30% ⤵

 

Last minute vakantie aan de Nederlandse kust

Voor uw last minute in Nederland aan de kust boekt u een vakantiehuis aan zee. Dankzij de stijlvolle inrichting, heerlijke buitenruimte met vlonder en terras en ruime opzet van het park voelt u zich helemaal op uw gemak. Wist u dat wij graag ons steentje bijdragen aan duurzaamheid? Onze vakantiehuizen zijn volledig gasvrij en worden van energie voorzien door het veld met zonnepanelen achter het vakantiepark. Onze vakantiehuizen zijn te boeken in twee verschillende comfortniveaus. Kiest u voor comfort of luxe? Beide vakantievilla's zijn beschikbaar voor zes, acht of tien personen.

Comfort

In een comfort vakantiehuis voor een last minute aan de kust is het zeer aangenaam verblijven. In de luxe open keuken maakt u, met behulp van ondere andere het kookeiland en de oven, heerlijke maaltijden. Slapen doet u tijdens een last minute aan de Nederlandse kust op comfortabele boxspringbedden. Dankzij meedere badkamers, met regendouche, hoeft u nooit te wachten tot u onder de douche kunt springen. Op het grote vlonderterras brengt u waarschijnlijk de meeste tijd door tijdens uw last minute aan de Noordzeekust. 

Luxe

Kiest u voor een luxe vakantiewoning in Ouddorp, dan is uw vakantiehuis voorzien van een paar luxe extra's. Zo is er in de woonkamer een houtkachel geplaatst, heerlijk voor de koudere herfst- en winterdagen! Een goed glas wijn mag toch niet ontbreken tijdens een last minute in Nederland aan de kust? Speciaal hiervoor beschikken de luxe vakantiehuizen over een heuse wijnkoelkast. Tot slot zijn de badkamers uitgerust met een dubbele regendouche én een sunshower. Over luxe gesproken!

Last minute aan de Noordzeekust

Wist u dat Ouddorp op Goeree-Overflakkee ligt en dit officieel bij Zuid-Holland hoort? U zult misschien meer het gevoel hebben in Zeeland te zijn tijdens uw last minute in Nederland aan de kust. En waar staat Zeeland bekend om? Rust, ruimte en prachtige stranden! Bezoek dus zeker, behalve het strand van Ouddorp zelf, het strand van bijvoorbeeld Renesse of Domburg in Zeeland. Vlak bij Ouddorp ligt dé hotspot van de Nederlandse watersport, de Brouwersdam en het Grevelingenmeer. De ideale locatie voor windsurfen, kitesurfen of golfsurfen. Ga ook zeker een dag met een fiets op pad tijdens een last minute aan de Nederlandse kust. Onderweg geniet u van het unieke landschap en de mooie vergezichten. Een last minute aan de kust op ons bungalowpark in Ouddorp, dat is toch een heerlijk vooruitzicht?

Boek een last minute vakantie aan de Nederlandse kust
 

Ligging Ridderstee Ouddorp Duin