Ridderstee Ouddorp Duin
Last minute Nederlandse kust

Snel naar zee: ontdek de Nederlandse kust last minute

 • Luxe vakantiehuizen in het duinlandschap
 • Op loopafstand van het strand
 • Volop watersportmogelijkheden

Beleef een last minute avontuur aan de Nederlandse kust

Dat een vakantie aan de kust ook in Nederland heel fijn is bewijst Ridderstee Ouddorp Duin. Voor een last minute vakantie aan de Nederlandse kust kunt u het niet beter treffen dan op dit vakantiepark. Op loopafstand van het brede strand bij Ouddorp is het hier, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland, maximaal genieten. Tijdens uw vakantie verblijft u in één van de luxe en ruime vakantiehuizen, geschikt voor zes, acht of tien personen. Het vakantiepark is prachtig aangelegd, met oude bomen en mooie waterpartijen, waarbij het duinlandschap goed naar voren komt. Wilt u nog last minute op vakantie aan zee met uw familie, vrienden of uw gezin? Dan bent u bij Ridderstee Ouddorp Duin aan het juiste adres.

Boek uw spontane vakantie nu met last minute korting!

Wordt het comfort of luxe? De keuze is aan u

Voor uw last minute in Nederland aan de kust boekt u een vakantiehuis aan zee. Dankzij de stijlvolle inrichting, heerlijke buitenruimte met vlonder en terras en ruime opzet van het park voelt u zich helemaal op uw gemak. Wij dragen graag ons steentje bij aan duurzaamheid. Onze vakantiehuizen zijn volledig gasvrij en worden van energie voorzien door het veld met zonnepanelen achter het vakantiepark. Kiest u voor een comfort of een luxe vakantiewoning? Beide vakantievilla's zijn beschikbaar voor zes, acht of tien personen.

  Comfort vakantiehuis

  In een comfort vakantiehuis is het zeer aangenaam verblijven. Leef u uit in de luxe open keuken waarbij u, met behulp van ondere andere het kookeiland en de oven, heerlijke maaltijden kunt maken. Slapen doet u op comfortabele boxspringbedden. Dankzij meedere badkamers, met regendouche, hoeft u nooit te wachten tot u onder de douche kunt springen. Op het grote vlonderterras brengt u waarschijnlijk de meeste tijd door tijdens uw last minute aan de Noordzeekust. Hoort u de zee al in de verte?

  Luxe vakantiehuis

  Kiest u voor een luxe vakantiewoning in Ouddorp, dan is uw vakantiehuis voorzien van een paar luxe extra's. Zo is er in de woonkamer een houtkachel geplaatst, heerlijk voor de koudere herfst- en winterdagen! Een goed glas wijn mag toch niet ontbreken tijdens een last minute in Nederland aan de kust? Speciaal hiervoor beschikken de luxe vakantiehuizen over een heuse wijnkoelkast. Tot slot zijn de badkamers uitgerust met een dubbele regendouche én een sunshower. Over luxe gesproken!

Onze tips voor uw last minute vakantie

Wist u dat Ouddorp op Goeree-Overflakkee ligt en dit officieel bij Zuid-Holland hoort? U zult misschien meer het gevoel hebben in Zeeland te zijn tijdens uw verblijf. En waar staat Zeeland bekend om? Rust, ruimte en prachtige stranden! Bezoek dus zeker, behalve het strand van Ouddorp zelf, het strand van bijvoorbeeld Renesse of Domburg in Zeeland. Vlak bij Ouddorp ligt dé hotspot van de Nederlandse watersport, de Brouwersdam en het Grevelingenmeer. De ideale locatie voor windsurfen, kitesurfen of golfsurfen. Ga ook zeker een dag met een fiets op pad tijdens een last minute aan de Nederlandse kust. Onderweg geniet u van het unieke landschap en de mooie vergezichten. Een verblijf aan de kust op ons bungalowpark in Ouddorp, dat is toch een heerlijk vooruitzicht?

Mis dit niet:

 • Bezoek Rennesse of Domburg in Zeeland
 • Ga watersporten op de Brouwersdam of het Grevelingenmeer
 • Geniet op het strand van Ouddorp
 • Fiets of wandel door het duinlandschap

Ligging Ridderstee Ouddorp Duin

Wat gasten ons eerder vroegen:

🏖️ Hoe ver ligt het strand van Ridderstee af?

Ridderstee Ouddorp Duin ligt op slechts 900 meter van de Noordzee en het strand. Een korte wandeling en u staat in no time met uw voeten in het zand. Geniet van de zilte zeelucht en voel de wind door uw haren. Dat is nog eens last minute genieten!

🐕 Mag mijn hond mee naar jullie vakantiepark?

Honden zijn meer dan welkom bij Ridderstee Ouddorp Duin. U kunt maximaal twee honden meenemen. Wandel door de duinen en over het strand en kom daarna volldig tot rust in uw vakantiehuis.