• Vakantie in de lente
  • Op loopafstand van het strand
  • Zeer ruime vakantiehuizen

Vakantie in maart aan de kust

Maart; de maand waarin de lente van start gaat. Wordt u daar nou ook zo blij van? Dan is een vakantie in maart precies wat u nodig heeft. Even ontspannen in het lentezonnetje en genieten van de dagen die weer langer worden. Bij Ridderstee Ouddorp Duin viert u vakantie in maart aan de Nederlandse kust. Vanaf ons vakantiepark, gelegen aan de rand van Ouddorp, is het slechts 900 meter lopen naar het strand. En dat strand? Dat is een van de mooiste van Nederland. Het strand van Ouddorp is namelijk ruim 17 kilometer lang en op sommige plaatsen honderden meters breed. Hierdoor is er genoeg ruimte voor iedereen en is er altijd wel een rustig plekje te vinden. Een vakantie of weekendje weg in maart, buiten het hoogseizoen, is daarom ideaal voor rustzoekers!

 

Vakantiehuis huren in maart

In maart kan het naast de oplopende temperaturen toch ook nog wel fris zijn. Daarom is het aan te raden een fijn vakantiehuis te huren voor een vakantie in maart. De luxe vakantiehuizen bij Ridderstee Ouddorp Duin zijn uw ideale verblijf. U kunt onder andere het volgende verwachten:

✦ Complete en stijlvolle inrichting
✦ Badkamers met een regendouche
✦ Groot vlonderterras met tuinmeubilair
✦ De woningen zijn volledig gasvrij en voorzien van duurzame energie
✦ Extra luxe opties zoals een houtkachel, wijnkoelkast, sunshower en dubbele regendouche

 

Met hoeveel personen wilt u op vakantie in maart?

Weekendje weg in maart; wat te doen?

In maart geniet u van de rust en ruimte op deze unieke plek op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Pak de fiets en ontdek Goeree-Overflakkee tijdens uw weekendje weg in maart. Of steek over naar Zeeland en verken de Zeeuwse stranden en dorpjes. Via de Brouwersdam rijdt u richting Zeeland. De Brouwersdam is een plek waar u echt even moet stoppen. Dit is namelijk de hotspot voor watersportliefhebbers. Aanschouw de verschillende surfers het water en de golven bedwingen, een spectaculair gezicht! Vergeet ook niet een strandwandeling te maken over het strand van Ouddorp. Loop bijvoorbeeld richting de kenmerkende rode vuurtoren van Ouddorp, waar mooie plaatjes gegarandeerd zijn. Komt u binnenkort zelf ervaren hoe fijn een vakantie in maart is bij Ridderstee Ouddorp Duin?