• Duurzame & luxe vakantiehuizen
  • Vakantiepark in Ouddorp
  • Op de grens van Zeeland en Zuid-Holland

Vier uw vakantie in een luxe vakantiehuis

Op het uiterste puntje van Zuid-Holland ligt Ridderstee Ouddorp Duin, een luxe vakantiepark nabij Zeeland. Op Goeree-Overflakkee, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, kunt u in luxe en stijl verblijven op loopafstand van het strand. Onze luxe vakantiehuizen vlak bij Zeeland liggen in Ouddorp, op slechts 900 meter van de Noordzeekust. Met een gezelschap van maximaal 10 personen geniet u van de rust en ruimte op deze unieke locatie. Het vakantiepark is zo ingericht dat er veel privacy en ruimte is rondom de vakantiehuizen. Beleef een heerlijke vakantie op ons luxe vakantiepark aan zee in Nederland.

Ons aanbod luxe vakantiehuizen aan zee

Luxe vakantiepark in Zeeland

Bent u op zoek naar een luxe vakantiehuis in de buurt van Zeeland? Dan heeft Ridderstee precies wat u zoekt! Onze stijlvol uitgevoerde vakantiehuizen aan het water zijn behalve bovengemiddeld luxe ook nog eens duurzaam. De woningen zijn volledig gasvrij en worden voorzien van energie dat is opgewekt door zonnepanelen. Zo draagt u tijdens uw vakantie een steentje bij aan een groenere wereld. Wilt u een luxe vakantiehuis aan zee in Nederland boeken waar uw hond ook mag verblijven? Bij Ridderstee hebben we meerdere vakantiehuizen waar uw hond van harte welkom is. Zowel u als uw hond worden natuurlijk helemaal blij van een vakantie aan het strand!

Uw verblijf in het kort:

  • Luxe & duurzame vakantiehuizen
  • Voor 6 tot 10 personen
  • Huisdiervriendelijk
  • Loopafstand van het strand
  • Vakantie aan zee
 

3x tips voor uw vakantie in Zeeland

Doordat onze vakantiehuizen op de grens van Zeeland liggen heeft u alle gelegenheid om deze zuidelijke provincie te (her)ontdekken! Rust en ruimte, daar is er voldoende van in Zeeland. Waar en hoe u dat het beste kunt vinden tijdens een vakantie op ons luxe vakantiepark nabij Zeeland? Wij geven u 3 tips ter inspiratie.

Het grootste bos van Zeeland 🌳 - Het grootste bos in Zeeland is Boswachterij Westerschouwen, op slechts een half uur rijden vanaf Ridderstee. Al wandelend door dit bos komt u langs een grote diversiteit aan landschappen. Het heuvelachtige duinlandschap wordt afgewisseld met valleien en duinweiden.

Domburg, de oudste badplaats van Zeeland 🌊  - Zeeland is bezaaid met véél stranden, maar het strand dat u niet mag overslaan is het badstrand van Domburg. Het brede strand is zowel in de zomer als winter een heerlijke plek, en vanaf de vele terrasjes heeft u een waanzinnig uitzicht op de Noordzee.

Bezoek historisch Zierikzee ⚓  - Ondanks het compacte formaat van Zierikzee is het stadje meer dan 500 monumenten rijk. U kunt zich hier uren vermaken door alleen al rond te lopen. Vooral de oude stadshaven en de imposante historische poorten zijn zeer de moeite waard.

 

Zoek en boek uw luxe vakantiehuis ⤵

Veelgestelde vragen

⭐️ Bij welk vakantiepark vlak bij Zeeland kan ik last minute boeken?

Een last minute vakantie boekt u bij Ridderstee Ouddorp Duin! Beleef een heerlijke vakantie op onze luxe vakantiepark nabij Zeeland. Verblijf in een van onze luxe vakantiehuizen en geniet van de rust en ruimte!

🏠 Waar boek in een luxe vakantiehuis nabij Zeeland?

Dat is Ridderstee Ouddorp Duin natuurlijk! Bij ons kunt u sfeervolle en luxe vakantiehuizen vlak bij Zeeland huren. Deze vakantiehuizen zijn geschikt voor 6, 8 of zelfs 10 personen en voorzien van luxe voorzieningen, zoals een dubbele regendouche en een loungeset op het terras.