• Duurzame en luxe vakantiehuizen
  • Op loopafstand van het strand
  • Gelegen in Ouddorp

Vakantiehuis in de duinen in Nederland

Verblijven in een vakantiehuis op een droomplek aan zee? Dan moet u bij Ridderstee Ouddorp Duin zijn. Dit vakantiepark in de duinen leent zich perfect voor een heerlijke vakantie aan zee waar u kunt genieten van alle rust en ruimte. Ridderstee Ouddorp Duin is gelegen op de grens van Zuid-Holland en Zeeland en bovendien liggen de Brouwersdam en het Grevelingenmeer vlak bij. Dé hotspots voor iedere watersportliefhebber! Vanuit uw vakantiehuis in de duinen loopt u zo het strand op. Wanneer komt u overnachten bij ons kindvriendelijke vakantiepark?

 
 
 

Huisje in de duinen huren nabij Zeeland

Huurt u een vakantiehuis in de duinen nabij Zeeland bij Ridderstee Ouddorp Duin, dan verblijft u in een groot en duurzaam vakantiehuis aan zee. Onze vakantiehuizen liggen op slechts 900 meter van de Noordzee en zijn geschikt voor maximaal 10 personen. De vakantiehuizen beschikken over stijlvol meubilair en zijn compleet ingericht met onder andere een kookeiland, regendouche en groot vlonderterras met tuinmeubilair. De extra luxe vakantiehuizen zijn ook nog voorzien van een sunshower, houtkachel en dubbele regendouche! Duurzaamheid is voor ons een belangrijk thema. Daarom zijn onze vakantiewoningen duurzaam uitgevoerd, volledig gasvrij én worden alle woningen deels voorzien van energie door het veld met zonnepanelen. Wilt u graag met uw viervoeter vakantie vieren? Dat kan! Uw huisdier is meer dan welkom bij ons. 

 
 

Ontdek de omgeving van Ouddorp

Tijdens uw verblijf in dit vakantiehuis in de duinen zult u zich geen moment vervelen. Ouddorp is een ideale vakantiebestemming voor een strandvakantie, want het is één van de zonnigste plekjes van Nederland én de stranden van Ouddorp behoren ook nog eens tot de schoonste stranden van Nederland. Ridderstee Ouddorp Duin ligt op loopafstand van het gezellige strandplein. Hier vindt u winkeltjes, speeltuinen, een restaurant met terras en fiets- en surfverhuur. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer zijn ideale watersportlocaties waar u verschillende watersporten kunt beoefenen, zoals suppen, zeilen en surfen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook heerlijk relaxen en bijkleuren op het strand. Blijft u liever op het park bij uw huisje in de duinen? Dan zijn er ook voldoende parkvoorzieningen aanwezig! 

Voorzieningen bij Ridderstee Ouddorp Duin: 

✔️ Supermarkt op 750 meter afstand

✔️ Strandtheater Houten Kaap

✔️ Fietsverhuur

✔️ Bistro Skål

✔️ Zwemvijver bij naastgelegen vakantiepark Klepperstee

8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.