• Hét watersport walhalla
  • Ideale uitvalsbasis
  • Op 10 minuten rijafstand

Vakantiepark bij het Grevelingenmeer

Het Grevelingenmeer leent zich voor uiteenlopende recreatieve activiteiten, zowel op als rondom het water. Verblijven op een vakantiepark bij het Grevelingenmeer is dan ook ideaal om hier maximaal van te genieten. Ridderstee Ouddorp Duin ligt op slechts 10 minuten rijden van het Grevelingenmeer in Ouddorp. Of u nu een fanatieke watersporter bent, rustig een bootje wilt varen of een middag wilt zwemmen, het kan allemaal. Wist u bovendien dat het Grevelingenmeer het grootste zoutwatermeer van West-Europa is? Dat maakt een vakantie bij het Grevelingenmeer extra bijzonder. Relaxen, zwemmen, vissen, surfen, varen, duiken, wat gaat u doen tijdens een vakantie bij ons vakantiepark nabij het Grevelingenmeer?

Met hoeveel personen wilt u op vakantie naar het Grevelingenmeer?

Vakantiehuizen vlak bij het Grevelingenmeer

Na een sportieve dag is niets fijner dan terug te komen in een luxe vakantiehuis, voorzien van alle gemakken. Precies dat vindt u bij Ridderstee Ouddorp Duin. Spring onder de regendouche, maak een gezonde maaltijd in de volledig uitgeruste keuken of plof neer op de loungeset op het terras. Ons vakantiepark vlak bij het Grevelingenmeer biedt veel privacy en ruimte, heel fijn als u een dag op het water hebt doorgebracht en lekker wilt uitrusten. Alle vakantiehuizen zijn te boeken in een comfort of luxe variant. Kiest u voor de luxe variant dan geniet u onder andere van een houtkachel, wijnkoelkast, sunshower, dubbele regendouche en een loungeset op het terras. Wanneer komt u vakantie vieren met uw familie in Nederland?

Voorzieningen op en rondom ons vakantiepark:

🥐  Boodschappen doet u bij de Spar op het Strandplein Ouddorp Duin op 750 meter afstand.
🚲  Op het Strandplein Ouddorp Duin kunt u ook terecht voor het huren van fietsen.
🧑‍🍳  Even een avondje niet koken? Kom dan langs bij Bistro Skål bij de Klepperstee.
💦  Tevens kunt u bij de Klepperstee onbeperkt en kosteloos gebruik maken van de natuurlijke zwemvijver en de speeltuinen en animatie voor de kids.

 

Vakantie bij het Grevelingenmeer

Het Grevelingenmeer is zo groot dat er meerdere vormen van recreatie mogelijk zijn. Zo wordt er bij de Brouwersdam veel gesurft en zijn er meerdere surfscholen. Wilt u duiken tijdens een vakantie bij het Grevelingenmeer? De beste plek is aan de andere kant van het meer bij Scharendijke, waar het water wat dieper is. Een hengel kunt u overal rondom het meer uitgooien, maar denk wel aan een vergunning. De vele strandjes nodigen uit tot een relax dagje tijdens een vakantie aan het Grevelingenmeer. Tot slot is het heerlijk varen over het meer, en onderweg kunt u aanleggen in onder andere de haven van Ouddorp, Bruinisse of Herkingen. Komt u ook voor een weekendje, midweek of langer naar ons vakantiepark bij het Grevelingenmeer?

 

Ridderstee bij het Grevelingenmeer ⬇️