Ridderstee Ouddorp Duin
Luxe vakantiehuis aan het water

Vakantiewoning aan het water

  • Luxe vakantiepark in Ouddorp
  • Stijlvolle vakantiewoningen vlak bij de Noordzee
  • Gelegen in een natuurrijke omgeving

Luxe vakantiehuis aan het water in Zuid-Holland

Een heerlijke vakantie aan de kust, daarvoor hoeft u echt niet naar het buitenland. Bij Ridderstee Ouddorp Duin kunt u terecht voor een heerlijke strandvakantie in Nederland. Verblijf in een stijlvolle en luxe vakantiewoning aan het water en geniet van alle rust en ruimte die ons ruim opgezette park te bieden heeft. Ridderstee Ouddorp Duin beschikt over 104 luxe vakantiehuizen die op 900 meter van het strand en de Noordzee liggen. Een ideale plek dus voor een vakantie met uw partner, gezin of hele familie. Kom genieten in Ouddorp in een luxe vakantiehuis aan het water!

Vakantiehuis aan het water in Nederland

Verblijf in een luxe vakantiewoning aan het water bij Ridderstee Ouddorp Duin en ervaar ultieme luxe en comfort. U heeft de keuze uit een comfort vakantiehuis of luxe vakantiehuis, geschikt voor maximaal 10 personen. Alle vakantiewoningen in Ouddorp zijn zeer compleet ingericht en het zal u dan ook aan niks ontbreken. De comfort vakantiehuizen zijn voorzien van stijlvol meubilair binnen én buiten, moderne badkamers met regendouche en een houten vlonder. De luxe vakantiehuizen bieden nog meer luxe en beschikken dan ook over een sunshower, dubbele regendouche, houtkachel, wijnkoelkast en loungeset op het terras. Dat wordt genieten in uw vakantiehuis aan het water in Nederland!

Bekijk onze vakantiehuizen 

Omgeving van uw luxe vakantiewoning

Wist u dat de stranden van Ouddorp behoren tot de zonnigste en schoonste stranden van Nederland? Dat is zeker weten een bezoekje waard! De stranden bieden een mooie afwisseling tussen gedeelten waar u heerlijk tot rust kunt komen en levendige plekken waar het bruist van de gezelligheid bij de diverse strandpaviljoens. Een vakantie aan de Nederlandse kust betekent natuurlijk ook veel ruimte voor watersport. Ridderstee Ouddorp Duin ligt dan ook vlak bij de Brouwersdam en het Grevelingenmeer, perfecte locaties om watersport te beoefenen. Bezoek het gezellige strandplein bij Ouddorp Duin met onder andere een supermarkt, diverse winkeltjes, speeltuinen, fiets- en surfverhuur en smakelijke horeca. Vanuit uw luxe vakantiewoning aan het water in Nederland maakt u ook gebruik van diverse voorzieningen in de omgeving van het park:

✔️ Strandtheater Houten Kaap

✔️ Fietsverhuur 

✔️ Bistro Skål (op naastgelegen park De Klepperstee)

✔️ Animatie en speeltuinen (op naastgelegen park De Klepperstee)

✔️ Natuurlijke zwemvijver (op naastgelegen park De Klepperstee) 

✔️ Supermarkt