Ridderstee Ouddorp Duin
Spelen op Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin

Spelen

Lekker spelen

Spelen is beleven en zeer belangrijk voor kinderen. Bij het naastgelegen Vakantiepark De Klepperstee vindt u avontuurlijke en unieke speelvoorzieningen. Gasten van Ridderstee Ouddorp Duin maken gratis gebruik van de (speel)voorzieningen en het recreatieprogramma van De Klepperstee. Zeker weten dat de kinderen zich hier uitstekend vermaken! Er is een binnenspeeltuin en verschillende buitenspeeltuinen. Bovendien staat er een enthousiast en professioneel recreatieteam klaar om samen met de kids de leukste avonturen te beleven. In het centrumgebied van De Klepperstee vindt u de diverse speelvoorzieningen.

 
 

Binnen(speel)tuin

Vakantiepark De Klepperstee beschikt over een binnen(speel)tuin. In het voorjaar van 2020 is hier een groot speeltoestel geplaatst met een gave glijbaan en zand om in te spelen. Ook is er een supergaaf behendigheidsparcours van maar liefst dertig meter waarop kinderen kunnen klimmen en klauteren. Tevens zijn er speeltoestellen voor de allerkleinsten.

Recreatieteam

De binnen(speel)tuin is ook de ontmoetingsplek voor activiteiten van het recreatieteam. Het recreatieteam heeft één doel: samen een onvergetelijke vakantie beleven. Naast het vaste team wordt het team in het (hoog)seizoen uitgebreid met een extra groep jongens en meiden, genoeg teamleden om mee te spelen dus! Er wordt slim samengewerkt met het team van Strandplein Ouddorp Duin/Strandtheater Houten Kaap (Westerweg 28), hierdoor wordt er een divers animatieprogramma aangeboden. Samen organiseren zij de leukste events en activiteiten van Goeree-Overflakkee!

Wat is er te doen?

April

Di 30 apr 2024

De Prinses op de Erwt | Houtenkaap
15:00
Strandtheater Houten Kaap
Prins Alexander Ludovik Stoffel van Stavernijen moet trouwen! Ineens verschijnt er een echte prinses. Zou dit de ware zijn voor de Prins? https://www.houtenkaap.nl/ € 12,75