Ridderstee Ouddorp Duin
Vakantiepark Hellevoetsluis

Vakantiepark Hellevoetsluis

  • Op 22 km afstand van Hellevoetsluis
  • Luxe vakantiehuizen
  • Op slechts 900 meter van het strand

Vakantiepark nabij Hellevoetsluis

Hellevoetsluis is een kleine vestingstad aan de Haringvliet met een rijk historisch verleden. Een ideale bestemming voor een weekendje weg óf langere vakantie want ook de omgeving biedt veel mogelijkheden. Een verblijf op een vakantiepark bij Hellevoetsluis is hiervoor de uitkomst. Kiest u voor Ridderstee Ouddorp Duin dan verblijft u niet alleen op korte afstand van Hellevoetsluis (23 minuten met de auto) maar ook vlak bij het strand van Ouddorp. Dat is dubbel genieten! Bovendien vindt u geen luxer vakantiehuis bij Hellevoetsluis dan de vakantiehuizen bij Ridderstee. Een regendouche, kookeiland, groot vlonderterras en nog veel meer is wat u kunt verwachten. Ontdek het zelf! ⬇️

Vakantiehuizen vlak bij Hellevoetsluis:

Vakantiehuis in de omgeving van Hellevoetsluis

Als u deze vestingstad wilt ontdekken betekent het niet dat u ook een vakantiehuis in Hellevoetsluis hoeft te boeken. Een vakantiehuis in de buurt van Hellevoetsluis biedt net zoveel, en misschien nog wel meer mogelijkheden. Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor gezelschappen van maximaal 10 personen en 2 honden. Uw hond (en u vast ook) zal blij zijn met onze unieke locatie vlak bij het strand. Slechts een korte wandeling en u staat op het uitgestrekte strand van Ouddorp. Een aangename afwisseling tijdens een vakantie bij Hellevoetsluis. Wat betreft onze vakantiehuizen kunt u kiezen uit een comfort of luxe vakantiehuis:

Comfort vakantiehuis: stijlvol meubilair (zowel binnen als buiten), badkamers met regendouche, ruime keuken met kookeiland, slaapkamers met boxspringbedden en een groot houten vlonderterras.

Luxe vakantiehuis: Al het bovenstaande inclusief de volgende extra's: woonkamer met houtkachel, wijnkoelkast in de keuken, sunshower in een van de badkamers, een dubbele regendouche en een loungeset op het terras.

Vakantie bij Hellevoetsluis

Tijdens een bezoek aan Hellevoetsluis mag u één ding zeker niet overslaan, de oude vestingshaven waar het stadje bekend om staat. Naast deze oude haven beschikt het stadje ook over meerdere moderne jachthavens, een mooi contrast om te zien tijdens een vakantie bij Hellevoetsluis. Neem de kinderen mee naar Adventuredome voor een dag vol speelplezier in de binnen- en buitenspeeltuin. Op de wateren rondom Hellevoetsluis zijn diverse watersporten mogelijk, van een rustig stukje varen tot aan zeilen of duiken. 

En wilt u een dagje heerlijk relaxen in plaats van allerlei dingen ondernemen? Dan vindt u op ons vakantiepark nabij Hellevoetsluis veel rust en ruimte en voor de kinderen zijn er op het naastgelegen vakantiepark de Klepperstee volop speelmogelijkheden. 

U vindt ons hier ⤵