Ridderstee Ouddorp Duin
Kerst aan zee

Kerstvakantie

  • Vier kerst aan de kust
  • Grote vakantiehuizen voor max. 10 personen
  • Luxe vakantiepark in Ouddorp

Vier de kerst aan zee in Nederland

De kerstdagen zijn waarschijnlijk een van die zeldzame momenten in het jaar dat u met de hele familie bij elkaar bent. Maak daarom deze kerst extra bijzonder en huur een vakantiehuis voor een kerst aan zee. In de grote vakantiehuizen aan zee bij Ridderstee Ouddorp Duin kunt u met maximaal 10 personen verblijven, genoeg plek voor iedereen dus! Bovendien geniet u van veel luxe en ruimte, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Een uitgebreid kerstdiner bereiden in de keuken, spelletjes spelen aan de grote eettafel of een goed gesprek met een glas wijn op de comfortabele bank in de zithoek. Vier kerst dit jaar aan zee in Ouddorp, voor een overgetelijke tijd!

Vakantiehuis huren met kerst

Een vakantiehuis huren met kerst bij ons bungalowpark in Ouddorp betekent in elk geval één ding: u wordt in de watten gelegd! Een vakantiehuis huurt u voor 6, 8 of 10 personen en is beschikbaar in een comfort of luxe variant. Waarom u kerst aan zee moet vieren bij Ridderstee? Dat leggen we u graag uit:

‚ě£ Bij kerst hoort een 3-, 4- of 5-gangen diner toch? In onze vakantiehuizen zit een luxe keuken inclusief kookeiland en moderne inbouwapparatuur. Zet dus de chef van de familie aan het werk en een heerlijk kerstdiner is gegarandeerd!

‚ě£ De vakantiehuizen zijn uitgerust met meerdere badkamers en toiletten, wel zo handig als u met een groot gezelschap bent. Bovendien staat u onder een heuse regendouche tijdens een verblijf in een vakantiehuis met kerst. Zo verschijnt u fris √©n op tijd aan tafel voor het kerstdiner.

‚ě£ Kiest u voor een luxe vakantiehuis met kerst? Dan geniet u van extra's zoals een houtkachel, een wijnkoelkast en een dubbele regendouche in √©√©n van de badkamers. Het is tenslotte maar √©√©n keer per jaar kerst, dus verwen uzelf!

Kerst vieren aan de kust

Het lijkt erop dat kerst er dit jaar iets anders uit gaat zien dan we met z'n allen gewend zijn. Gelukkig zijn er ook nog veel dingen wel mogelijk, helemaal als u een vakantiehuis met kerst huurt bij Ridderstee Ouddorp Duin. Dus, hoe gaat uw kerst aan de kust eruit zien? Wij geven u een aantal tips¬†‚¨áÔłŹ

Strandwandeling

Een strandwandeling kan en mag altijd! U kunt met de kerst aan zee natuurlijk niet de hele tijd binnen zitten, dus hup trek de jas aan en haal een frisse neus.

Cadeautjes, spelletjes en meer

De grote eettafel in de vakantiehuizen dient voor veel meer dan alleen het diner. Wellicht verwennen jullie elkaar met cadeautjes of zijn jullie dol op bordspellen. 

De leukste kerstfilms

Zeg nou zelf, kerst is niet compleet zonder 1, of 2 of 3 kerstfilms. In elk vakantiehuis staat een flatscreen-TV, ideaal voor die ene leuke kerstfilm op kerstavond. 

8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.