• Duurzame & luxe vakantiehuizen
  • Vakantiepark in Ouddorp
  • Op de grens van Zeeland en Zuid-Holland

Luxe vakantiehuis vlak bij Zeeland

Op het uiterste puntje van Zuid-Holland ligt Ridderstee Ouddorp Duin, een luxe vakantiepark nabij Zeeland. Hier op Goeree-Overflakkee, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, kunt u in luxe en stijl verblijven op loopafstand van het strand. Onze luxe vakantiehuizen vlak bij Zeeland liggen in Ouddorp, op slechts 900 meter van de Noordzeekust. Met een gezelschap van maximaal 10 personen geniet u van de rust en ruimte op deze unieke locatie. Niet alleen in de omgeving maar ook het vakantiepark is zo ingericht dat er veel privacy en ruimte is rondom de vakantiehuizen nabij Renesse. Beleef een heerlijke vakantie op ons luxe vakantiepark aan zee in Nederland.

 
Bekijk de vakantiehuizen

Luxe vakantiehuizen aan zee

Luxe vakantiepark in Zeeland

U zoekt een luxe vakantiehuis in de buurt van Zeeland? Dan heeft Ridderstee precies wat u zoekt. Onze stijlvol uitgevoerde vakantiehuizen aan het water zijn behalve bovengemiddeld luxe ook nog eens duurzaam. De woningen zijn volledig gasvrij en worden voorzien van energie door zonnepanelen. Zo draagt u tijdens uw vakantie een steentje bij aan een groenere wereld. Wilt u een luxe vakantiehuis aan zee in Nederland boeken waar uw hond ook mag verblijven? Bij Ridderstee hebben we meerdere vakantiehuizen waar uw hond is toegestaan. Zowel u als uw hond wordt natuurlijk helemaal blij van een vakantie aan het strand!

Ridderstee Ouddorp Duin:

  • Luxe & duurzame vakantiehuizen
  • Voor 6 tot 10 personen
  • Huisdiervriendelijk
  • Loopafstand van het strand
  • Vakantie aan zee

3x tips in Zeeland

Doordat onze vakantiehuizen op de grens van Zeeland liggen heeft u alle gelegenheid om deze zuidelijke provincie te (her)ontdekken. Rust en ruimte, daar is er voldoende van in Zeeland. Waar en hoe u dat het beste kunt vinden tijdens een vakantie op ons luxe vakantiepark nabij Zeeland? Wij geven u 3 tips ter inspiratie.

Het grootste bos van Zeeland 🌳  - Het grootste bos in Zeeland is Boswachterij Westerschouwen, op slechts een half uur rijden vanaf Ridderstee. Al wandelend door dit bos komt u langs een grote diversiteit aan landschappen. Heuvelachtig duinlandschap wordt afgewisseld met valleien en duinweiden.

Domburg, de oudste badplaats van Zeeland 🌊  - Zeeland is bezaaid met véél stranden, maar het strand dat u niet mag overslaan is het badstrand van Domburg. Het brede strand hier is zowel in de zomer als winter een heerlijke plek, en vanaf de vele terrasjes heeft u een waanzinnig uitzicht op de Noordzee.

Bezoek historisch Zierikzee ⚓  - Ondanks het compacte formaat van Zierikzee is het stadje meer dan 500 monumenten rijk. U kunt zich hier uren vermaken door alleen al rond te lopen. Vooral de oude stadshaven en de imposante historische poorten zijn zeer de moeite waard.

Boek een luxe vakantiehuis in Zeeland
 
 
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.